Bussiness-to-Bussiness


Koffie op het werk wordt steeds belangrijker. Onderzoek toont aan dat personeel veel waarde hecht aan een goede "bak koffie" op het werk. Met het aanbod van een kwalitatief hoogstaande koffie zorgt u voor een duidelijk positieve "boost" in het imago. De werknemers geven zelfs aan dat de koffiekeuze van een bedrijf direct de werklust beïnvloed.

Maar ook voor uw klanten en relaties wilt het beste voor de dag komen! Onbewust worden veel commerciële beslissingen genomen op basis van de ontvangst in het bedrijf. Het kopje koffie en de presentatie spelen hier uiteraard een grote rol in. 

The Count of Coffee begrijpt dit als geen ander en heeft hiervoor op maat gemaakte oplossingen tegen verrassend concurerende prijzen. The Count of Coffee is hierin uniek, daar wij een pro-actieve houding aannemen. Desgewenst kunt u uw koffie onder uw eigen merk schenken. Inclusief servies en toebehoren. 

Wij hebben hiervoor het "Koffie-totaal-concept" ontwikkeld. 

Samen met onze professionals kijken wij welke oplossing voor uw bedrijf geschikt is. Wij kunnen in uw complete koffiebehoefte voorzien. Naar wens kunt u tevens de benodigde apparatuur bij ons verkrijgen. Dit is mogelijk als huur, koop of als onderdeel van het totaal concept. 

Ook bieden wij hierin de mogelijkheid om tevens ons unieke thee-concept te integreren in het totaal-pakket. 

Voor nadere informatie of een proefpakket kunt u contact opnemen via info@thecountofcoffee.nl of telefonisch (06-42284596).

Klik hier voor een folder van ons zakelijk concept.

Ook bieden wij tegenwoordig de mogelijkheid om op uw bedrijf/locatie een workshop en proeverij te organiseren. Vraagt u gerust om meer informatie en onze scherpe tarieven.

Markt 201a 5701 RJ Helmond